≈ I AM MINISTRY OF THE TREASURY OF THE REPUBLIC OF AMERICA

October 2nd, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Het moeten niet altijd Nigerianen zijn:

I AM MINISTRY OF THE TREASURY OF THE REPUBLIC OF AMERICA. MY COUNTRY HAS HAD CRISIS THAT HAS CAUSED NEED FOR LARGE TRANSFER OF FUNDS OF 700 BILLION OF YOUR DOLLARS US. IF YOU WOULD ASSIST ME IN THIS TRANSFER IT WOULD BE MOST PROFITABLE TO YOU.

Trefwoorden: ,

Reacties

  1. Stijn V. zegt:

    October 11th, 2008 om 05:27 (#)

    Kan je dat ook in het IJslands?

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com