≈ Barszc

October 27th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Vanavond heb ik bij Tom V. Barszc, een Poolse eetsoep op basis van rode bieten gegeten. Minder Pools, maar daarom niet minder lekker waren de broodjes met zelfgemaakte tapenade (op basis van olijven en zongedroogde tomaten).

Er zit veel look in de tapenade, zei Tom. Jij hebt toch geen loketfunctie of er gaan morgen niet al te veel mensen voor uw neus zitten, dus dat is niet erg.

Inderdaad, er zullen de komende dagen niet al te veel mensen voor me zitten.

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

  1. Tom D.V. zegt:

    October 29th, 2008 om 14:11 (#)

    Ge hebt nu wel de foto’s nog niet gezien

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com