≈ Yourparty.be

November 27th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Thomas D., waar ik al twee keer mee door de Alpen ben getrokken, heeft een partywebsite gelanceerd: YourParty.be.

Thomas D. kan overigens nogal redelijke rock’n roll-feestjes geven.

Ik voel me ondertussen al zo bejaard dat ik ongeneerd een heel weekend in mijn zetel mag bavikeren, maar aan een feestje op deze locatie* heb ik nog zeer goede herinneringen.

*Ik ben fan van cruft-vrije URI’s

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com