≈ Google pionier heeft een ‘Parkinson’-gen

December 6th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Sergey Brin, een van de twee stichters van Google, heeft een gemuteerd gen in zijn DNA waardoor hij een hoger risico loopt voor de ziekte van Parkinson:

Thus Mr Brin, at the age of 35, had found out that he had a high statistical chance—between 20% and 80%, depending on the study—of developing Parkinson’s himself. To the surprise of many in the audience, this did not seem to bother him.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com