≈ Routines

December 10th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Machtig, Daily Routines verzamelt de routines — hoe mensen hun dag organiseren — van schrijvers, artiesten, politici, etc…

Jonathan Safran Foer gedraagt zich tijdens het schrijven, geregeld alsof hij op een schoolreis is: luidkeels zingen.

I think music is probably the most directly impactful art form. I mean, it’s the one that, within three minutes, you can find yourself screaming at the top of your lungs and banging your fists. And a novel never does that.

Haruki Murakami heeft nogal karakter:

When I’m in writing mode for a novel, I get up at 4:00 am and work for five to six hours. In the afternoon, I run for 10km or swim for 1500m (or do both), then I read a bit and listen to some music. I go to bed at 9:00 pm. I keep to this routine every day without variation.

De website is een goudmijn.

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

  1. biezonder zegt:

    December 16th, 2008 om 21:54 (#)

    Net Murakami ontdekt: ben er volledig weg van! Grappige site ook.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com