≈ Dit was 2008 in online journalistiek

December 27th, 2008  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Het afgelopen jaar heb ik ongeveer 140 items over journalistiek gebookmarked in Delicious.

Afgelopen week heb ik er een jaaroverzicht — een soort persoonlijke best off — uit samengesteld. Voor de gelegenheid heb ik er een aparte pagina van gemaakt. Deels omdat ik er iets speciaals mee wilde doen, deels omdat ik eens Blueprint CSS wilde uittesten.

Het concept is overigens keihard afgekeken van de jaaroverzichten van Johan Ronsse; waar het veel beter is gelukt.

2008journalistiekthumb

Trefwoorden: , ,

Reacties

  1. lamazone zegt:

    December 28th, 2008 om 10:33 (#)

    Mooi overzicht. Het ziet er op het eerste gezicht wat rommelig uit, maar ik heb nu al op een tiental links geklikt, doorgeklikt, de video bekeken en zitten nadenken over de ideeën die je spuit.
    Zo moet een overzicht zijn!

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com