≈ Mijn (droom)bureau (II)

March 14th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

De zoektocht naar een (betaalbare) bureau gaat verder.

afbeelding-6

Deze keer gevonden bij Crate and Barrel. Enkel over te laten komen vanuit de VS, helaas.

Trefwoorden: , , ,

Reacties

  1. Gudrun zegt:

    March 14th, 2009 om 18:56 (#)

    Ga met deze foto naar gelijk welke deftige schrijnwerker/meubelmaker, en hij maakt je dit bureau. Normaal gezien iets dat niet aan te raden is, maar wel voor een product dat hier niet te krijgen is.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com