≈ Gezocht: huisgenoten

April 14th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Ik deel op dit moment een appartement met 2 vriendinnen, **INSERT schunnige opmerking**, in de Koning Albertlaan (Gent). (Aan het station, meer bepaald op 7 minuten wandelen van perron 12. Persoonlijk record staat op 3 minuten, al ben ik daar wel een hele dag slecht van geweest.)

Een van hen gaat eind juli echter intrekken bij haar vriend en de andere vriendin verhuist naar een huis dichter bij het centrum.

Ik ben daarom op zoek naar 2 nieuwe mensen. Bij voorkeur mensen met een vaste job van rond de 25.

De maandhuur en kostenforfait per persoon komen op 265 euro. Als ik de andere kosten er bij reken, heb ik in 2008 ongeveer 280 euro per maand betaald. Er is (draadloos) internet van dxadsl (75 gigabyte per maand).

Het is een (dak)appartement (overal vast tapijt) met 2 — vrij ruime* — slaapkamers, 1 kleine slaapkamer, ruime living, apart toilet en badkamer met ligbad/douche, een keuken met elektrisch kookvuur en een berging/bureau’tje. Er is centrale verwarming (die zeer goed werkt).

Als je een persoon bent die zich graag ganse avonden in de eigen kamer verschanst, ga je misschien wel snel het gevoel hebben dat de slaapkamers iets te benepen zijn.

(Persoonlijk vind ik het een voordeel dat mijn bed eens niet staat in dezelfde ruimte waar ik werk of eet. Voordien heb ik altijd op studio’s gewoond.)

De grootste kamer is de living, en dat is ook de plaats die de voorbije jaren zo’n beetje van iedereen hier is geweest op het appartement. Het was nu ook niet precies ‘Friends’, maar je bleef toch regelmatig in de living plakken omdat er interessant volk aanwezig was.

Mensen die interesse hebben, mogen altijd mailen naar stijnf apenstaart gmail punt com.

*Definitie van ruim: Er is plaats voor een 2-persoonsbed, een gewone klerenkast en een bureau. Maar dan gaat je kamer toch al rap vol komen te staan.

Trefwoorden: ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com