≈ Over die proppers in Salou

April 27th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Walter Shapiro van Salon.com over de zucht naar bezoekercijfers. (Cfr. mijn pleidooi om van journalisten geen proppers in Salou te maken.)

But what Internet journalism requires are self-confident editors (and owners) who can resist the blandishments of quick-react readership statistics and allow laudable stories time to build their own audience. Otherwise, we will all—reporters and readers alike—find ourselves stuck in heavy traffic with nothing but fluff to read.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com