≈ Hulp nodig van gadget-specialisten

August 2nd, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Binnen een tweetal weken vertrek ik op reis naar de Verenigde Staten. Samen met 2 vrienden — die al even grote VS-nerds zijn als mezelf — bezoek ik New York, Boston, Philadelphia, Washington (en terug New York).

Ik neem alvast mijn iPod Touch (2de generatie), Flip en Nikon D60 mee, maar ben nu aan het zoeken hoe ik op de meest elegante manier foto’s op mijn blog of op mijn flickr-account kan krijgen terwijl ik daar ben.

Ik heb al gedacht om een USB SD-Cardreader te kopen om zo gemakkelijk via internet-cafés enkele updates te versturen.

Het zou natuurlijk nog gemakkelijker zijn mocht ik de foto’s die op de SD-Card staan, op de een of andere manier op mijn iPoud Touch kunnen zetten.

Zijn er gadgetspecialisten die daar al ervaring mee hebben?

(Een soort iWay-accessoire en de Camera Connector van Apple worden niet meer ondersteund voor iPoud Touch.)

Trefwoorden: , , ,

Reacties

 1. Niet Jürgen zegt:

  August 3rd, 2009 om 14:58 (#)

  Ik ben geen gadgetspecialist, maar ik weet wel dat Flip zich soms tegen de gebruiker kan keren. Je moet niet komen blèten als er na je reis naar de VS plots vernederende filmpjes met jezelf in de hoofdrol opduiken, Stijn. Mijn goede vriend Jürgen zal in ieder geval niet 100% zen zijn in de buurt van Flip.

  En hij is *geen* VS-“nerd”. Hij heeft enkel een gezonde interesse in homies en vanzelf draaiende wieldoppen.

 2. Matthias zegt:

  August 3rd, 2009 om 15:49 (#)

  Netbook kopen. In hotels is er meestal wel internet. Gewoon aan de receptie vragen naar het wachtwoord van de wifi. Of ze geven je doodleuk een rol UTP mee. :p

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com