≈ NY-BO-WH-PH-NY

August 13th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

P2090330

Als alles goed gaat, staan Christophe, ik en Jürgen binnen exact 24 uur aan te schuiven voor tickets voor een oefenmatch van The New York Jets. Daarmee begint onze Amerika-reis: New York, Boston, Washington, Philadelphia, New York. Ik kan al niet wachten.

Waarschijnlijk enkele updates op deze site en op Flickr tijdens de reis. De, eh, cool kids kunnen mij volgen op Twitter.

Trefwoorden: ,

Reacties

  1. freaq zegt:

    August 14th, 2009 om 11:34 (#)

    Ik wist niet dat jij in een metalband zat!

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com