≈ Grand Central in beweging

August 31st, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

DSC_0188.JPG

Dit is wat er is gebeurd toen ik de sluitertijd van mijn camera op een tiental seconden heb gezet in de hal van Grand Central in New York. Een 50-tal seconden er voor had ik deze, crappy, foto gemaakt. De mensen staan precies niet echt stil.

DSC_0187.JPG

Trefwoorden: , , ,

Reacties

  1. Stijn V. zegt:

    September 2nd, 2009 om 11:47 (#)

    Die enorme vlag staat er net niet op, of is dat achter u?

  2. Stijn F. zegt:

    September 2nd, 2009 om 22:01 (#)

    Ik denk dat hij eerder aan linker of de rechterkant moet hangen, maar ben het niet zeker. Het is wel zo dat de Amerikaanse vlag alomtegenwoordig is in het straatbeeld en dat je er op den duur gewoon overkijkt.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com