≈ Zo blogt The New York Times

September 4th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes

Een vaste medewerker van The New York Times vertelt hoe ze bij de krant bloggen. Ieder Item wordt door minstens 3 paar ogen bekeken vooraleer het online gaat. Dat is meer eindredactie dan voor sommige Vlaamse krantenartikels.

Smart division of labor makes writing for the Times easy and quick. My advice for other group blog sites: Hire someone to handle all images for posts, so your writers can focus on writing. Beyond that, a good editor will turn good bloggers into better bloggers by helping them improve weak passages, by teaching writers to fill their posts with context and clarity, and sometimes by shooting down a post that just isn’t working. For all this, your writers will hate them. But readers will love it.

Trefwoorden: , ,

Comments are closed.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com