≈ Tom B. is fan, of niet

September 26th, 2009  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  3 Reacties

Tom B. in een antwoord via sms waar ik zei dat ik Generation A van Douglas Coupland al heb gelezen, maar dat mijn post over het boek nog in draft staat:

Schrijf nog wat over journalistiek in andere landen, mensen lezen dat graag.

fanmail of suggesties mag je altijd sturen naar stijnf apenstaart gmail punt com.

Overigens voor de mensen die niet helemaal mee zijn:* dit is hoe ik denk hoe Tom over mij denkt**:

De tragiek van Stijn zijn bestaan is dat hoe hard hij ook zijn best doet om mijn posts te recycleren en te belinken, hij nooit even grappig en geniaal gaat kunnen zijn als pakweg ik. Daarom ga ik hem nooit kunnen aanvaarden, hoezeer hij ook met mijn moeder lacht …

* Een wereldje op zich, die blogosfeer.

** Mocht ik fut genoeg hebben — ben aan het recupereren van buikgriep, 4 kilo lichter — zou ik geen recyclage post schrijven.

Trefwoorden:

Reacties

 1. Tom zegt:

  September 26th, 2009 om 22:12 (#)

  Ik mis die tijd jong, toch wel.

 2. Joris zegt:

  September 26th, 2009 om 23:40 (#)

  Mag ik dat ook?
  Vier kilo? Vier!? kilo!?

 3. Tom zegt:

  September 27th, 2009 om 16:34 (#)

  Inderdaad, vier kilo?! Ik wist niet dat mensen een negatief gewicht konden hebben.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com