≈ Gezocht: Huisgenoten, part deux

April 13th, 2010  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  1 Reactie

Zoals ik al heb gezegd; mijn huisgenoten, eh, verhuizen van de zomer. Gelukkig blijven ze een beetje in de buurt wonen, zodat we elkaar nog geregeld gaan zien.

Dus even mijn post recapituleren van vorig jaar:

Ik woon in een appartement in de buurt van Gent Sint Pieters, in de Koning Albertlaan. Het is ongeveer 5 minuutjes wandelen naar het station. Op Flickr vind je enkele oudere foto’s.

Ik ben op zoek naar minstens 1, hoogstens 2 nieuwe mensen. Bij voorkeur mensen met een vaste job van rond de 25.

De huishuur en alle kosten komen op ongeveer 800 euro per maand. Voor 2 personen is het dus ongeveer 400 euro in de maand. Het is een contract voor 1 jaar en loopt vanaf augustus.

De maandhuur en kostenforfait per persoon komen op 265 euro. Als ik de andere kosten er bij reken, heb ik in 2008 en 2009 ongeveer 280 euro per maand betaald. Er is (draadloos) internet van dxadsl (75 gigabyte per maand).

Het is een (dak)appartement (overal vast tapijt) met 2 — vrij ruime* — slaapkamers, 1 kleine slaapkamer, ruime living, apart toilet en badkamer met ligbad/douche, een keuken met elektrisch kookvuur en een berging/bureau’tje.

Mensen die interesse hebben, mogen altijd mailen naar stijnf apenstaart gmail punt com.

*Definitie van ruim: Er is plaats voor een 2-persoonsbed, een gewone klerenkast en een bureau. Maar dan gaat je kamer toch al rap vol komen te staan.

Trefwoorden: ,

Reacties

  1. Steven zegt:

    April 14th, 2010 om 08:10 (#)

    Overweeg eventueel ook een zoekertje te plaatsen op deze sites, ik heb op die manier altijd snel mijn fantastische huisgenoten gevonden :

    http://delicious.com/shabex/huisdelen

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com