≈ Bill Gates over Facebook

May 1st, 2010  |  Geschreven in ≈ Terzijdes  |  2 Reacties

Bill Gates over Facebook:

I had like 1,000 people a day from the Philippines wanting to be my friend. I couldn’t say ‘no’ quickly enough; I love everybody in the the Philippines, but I thought it’d be strange if I had all those 13-year-old girls signed up as my friend. Facebook wasn’t working for me, and then they came up with a different format, where you can have ‘fans’ so it’s asymmetric. So that was a big help.

Even verder in het interview heeft hij het ook over de iPad en de teloorgang van onderzoeks- en buitenlandjournalistiek.

Trefwoorden: , , , ,

Reacties

  1. Jan Seurinck zegt:

    May 1st, 2010 om 13:18 (#)

    Heb je ook een linkje naar de bron?

  2. Stijn F. zegt:

    May 1st, 2010 om 13:31 (#)

    Verdorie, vergeten te linken. Merci om het te melden.

Filmpjes

Recente items


Over mezelf

Welkom op de persoonlijke website van Stijn F. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Gent en ik werk als journalist voor het financieel-economische weekblad Trends. Ik schrijf voornamelijk over technologie(bedrijven) en supermarkten.

Contact: stijnf apenstaart gmail punt com